PrOmotie Groen licht

Auteur H. van Wieringen
ISBN
9789060538197
Groen licht is in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland gemaakt en bestaat uit een map met vier katernen, een cd-rom met films en het boekje Zo Zit Dat. Per boek wordt één thema behandeld. Het start met de voetganger in het verkeer en vervolgt met de fietser. Het derde thema behandelt sociaal gedrag in het verkeer en het laatste thema gaat over samen op weg.

In elk katern heten de laatste twee hoofdstukken hetzelfde. Deze gaan in op het Wetboek voor Jongeren en de verkeersregels. Met name door de opdrachten in de situatie Verkeersregels zullen de leerlingen het niveau bereiken wat ze nodig hebben om het bromfiets- en/of autorijbewijs te halen. Uiteraard geldt voor het halen van een rijbewijs ook dat de leerling goed moet kunnen anticiperen in het verkeer. Ook dit komt in Groen licht ruimschoots aan de orde.

Voor de leerlingen die aan differentiatiemateriaal toe zijn is er nog een aparte uitgave beschikbaar onder de titel 'Groen licht, Dit overkwam....'. Deze uitgave heeft een hoger taal- en abstractieniveau.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734