30 jaar onafhankelijk in boeken


Studieboeken Radboud Universiteit

Welkom op de bestelpagina voor studieboeken. Bij Roelants kun je studieboeken met maximale korting bestellen - kortingscodes worden door je studievereniging verstrekt! Wanneer je lid bent van jouw studievereniging ontvang je tot wel 17% korting op je internationale studieboeken en 10% op Nederlandse studieboeken. Schrijf je daarom in bij jouw vereniging en maak gebruik van deze korting!

Bestellen

Selecteer hieronder je opleiding & vind eenvoudig de voorgeschreven studieboeken! Deze zijn door ons gesorteerd op studiejaar en/of periode. Voeg de boeken toe aan je winkelmandje, gebruik de kortingscode en zie gelijk je korting!  Wij zorgen ervoor dat je je boeken in huis hebt voor de start van de colleges. Je kan de boeken afhalen in de boekhandel of thuisgestuurd krijgen via Velocity Fietskoeriers. We verzenden ook naar het buitenland!

Vragen over je bestelling?

Indien je een vraag hebt over je bestelling dan kan je contact opnemen met ons via het contactformulier op de website, een mail te sturen aan roelants@roelants.nl of te bellen met 024-322 17 34. Natuurlijk houden wij jou ook op de hoogte over de status van je bestelling!

Selecteer hieronder jouw opleiding!

Staat jouw studie er nog niet bij? Laat jouw studievereniging contact opnemen met ons!

Meer korting

Studenten krijgen niet alleen korting op hun studieboeken, maar ook 10% op alle voorradige Engelstalige titels in onze boekhandel! Dus kom ook daarvoor gauw langs bij onze boekhandel in Nijmegen-centrum!