Boeken | Books | Bücher | Livres

De Lezers - De literaire boekenclub van Roelants

06
April

Donderdag 6 april vindt een nieuwe editie van ons eigen boekenprogramma plaats: De Lezers. Drie hoogleraren in gesprek, niet als experts over hun vak, maar als amateurs (liefhebbers) over hun liefde voor boeken.

Bij De Lezers zal elk van de sprekers het boek van zijn of haar keuze presenteren, de anderen reageren daarop. Denker des Vaderlands Paul van Tongeren begeleidt de gesprekken. Voor elk boek nemen wij circa een halfuur.

De drie gespreksgenoten zijn alledrie prof, maar als literatuurlezers amateurs in de ware zin van het woord: liefhebbers. Deze vierde bijeenkomst vindt plaats in het gezellige souterrain van Boekhandel Roelants, met maximaal een dertigtal gasten. Voor de aanwezigen is het mogelijk om in discussie te gaan met De Lezers naar aanleiding van de besproken boeken. De Lezers, ditmaal met Margot van Mulken (Hoogleraar Internationale Bedrijfscommunicatie), Piet Hein van Kempen (Hoogleraar Straf- en strafprocesrecht) en Han van Krieken (Rector Magnificus Radboud Universiteit).

De te bespreken boek zijn ditmaal:

Bent u er ook bij? Graag vooraf aanmelden per mail!

Terug naar overzicht