30 jaar onafhankelijk in boeken

De Lezers - De literaire boekenclub van Roelants

04
April

Donderdag 4 april vindt een nieuwe editie van ons eigen boekenprogramma plaats: De Lezers. Drie (emeritus) hoogleraren in gesprek, niet als experts over hun vak, maar als amateurs (liefhebbers) over hun liefde voor boeken.

Bij De Lezers zal elk van de sprekers het boek van zijn of haar keuze presenteren, de anderen reageren daarop. Voor elk boek nemen wij circa een halfuur.

De drie gespreksgenoten zijn alledrie prof, maar als literatuurlezers amateurs in de ware zin van het woord: liefhebbers. Deze zevende bijeenkomst vindt plaats in het gezellige souterrain van Boekhandel Roelants, met maximaal een dertigtal gasten. Voor de aanwezigen is het mogelijk om in discussie te gaan met De Lezers naar aanleiding van de besproken boeken. De Lezers, ditmaal met Margot van Mulken (Hoogleraar Internationale Bedrijfscommunicatie), Piet Hein van Kempen (Hoogleraar Straf- en strafprocesrecht) en Han van Krieken (Rector Magnificus Radboud Universiteit) en Paul van Tongeren (voormalig Denker des Vaderlands).

De te bespreken boek zijn deze maal:

Bent u er ook bij? Graag vooraf aanmelden per mail!

Terug naar overzicht