Let's be reasonable and add an eighth day to the week that is devoted exclusively to reading.

Continuous SLA

het onderkennen van risico’s (core value streams)

Nederlands | 15-05-2023 | 154 pagina's

€ 56,45

   Te bestellen (langere levertijd)   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Dit boek is een publicatie in de continuous everything reeks. Wij behandelen in dit boek Het onderkennen van risico’s die de outcome van bedrijfsprocessen (core value streams) kunnen schaden.


Tekst achterflap

Continuous SLA richt zich op het onderkennen van risico’s die de outcome van bedrijfsprocessen (core value streams) kunnen schaden. Deze risico’s ontstaan als gevolg van nieuwbouw en onderhoud van informatiesystemen middels Agile teams. Binnen het concept van Continuous SLA worden deze risico’s vanuit verschillende perspectieven geanalyseerd en door het DevOps team voorzien van tegenmaatregelen ook wel SLA controls genoemd. Door deze SLA controls meetbaar te maken worden het geschikte planningsobjecten die op de productbacklog kunnen worden gezet.


Slogan/Promotie

Dit content van dit boek uit de continuous everything reeks bestaat uit de bespreking van technieken om risico’s te onderkennen en beheersen zoals het gebruik van Lean indicatoren, value stream mapping en informatie-, applicatie- en technische architectuurbouwstenen. Naast de core value streams worden hiertoe ook de enable value streams zoals beheer, informatiebeveiliging en ontwikkel value streams onderzocht op risico’s die direct of indirect de outcome schaden. De onderkende SLA controls worden verankerd in de Agile way of working door de samenwerking tussen onder andere de product owner en service level manager uit te diepen. Met deze integrale aanpak van SLA controls wordt het mogelijk om grip te krijgen op kwaliteit in Agile projecten.


Biografie

Drs. Ing. B. de Best RI is vanaf 1985 werkzaam in de ICT. Hij heeft voornamelijk bij de top 100 van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid gewerkt. Hierbij heeft hij gedurende 12 jaar functies vervuld in alle fasen van de systeemontwikkeling, inclusief exploitatie en beheer. Daarna heeft hij zich toegelegd op het service management vakgebied. Momenteel vervult hij als consultant alle aspecten van de kennislevenscyclus van service management, zoals het schrijven en geven van trainingen aan ICT-managers en service managers, het adviseren van beheerorganisaties bij het richting geven aan de beheerorganisatie, de beheerinrichting, het verbeteren van beheerprocessen, het uitbesteden van (delen van) de beheerorganisatie en het reviewen en auditen van beheerorganisaties. Hij is op zowel HTS-niveau als Universitair niveau afgestudeerd op het beheervakgebied.Details

  ISBN :9789491480263
  Auteur: 
  Uitgever :Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum :  15-05-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :290 mm
  Breedte :206 mm
  Dikte :10 mm
  Gewicht :446 gr
  Status :Te bestellen (langere levertijd)
  Aantal pagina's :154
  Sleutelwoorden :  continuous monitoring continuous everything;sla;sla best practices