Gluten en ik


Nederlands | 29-03-2022 | 206 pagina's

9789464488722

Paperback / softback


  Lees de eerste pagina's

€ 21,95

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
 Voorraad

   Te bestellen (langere levertijd)

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!




Tekst achterflap

Steeds meer volwassenen en kinderen ontwikkelen een glutenintolerantie. Deze auto-immuunaandoening wordt vaak niet erkend door artsen. Gluten beschadigt de slijmvliezen zoals die van de darmen en hersenen. Daardoor ontstaat een ontstekingsreactie ofwel infectie. Klachten kunnen ontstaan zoals darmstoornissen, chronische vermoeidheid, depressie, schildklierafwijkingen, dementie, hyperactief en autistisch gedrag. Gluten is ook een histaminevrijmaker. Hierdoor ontstaan overgevoeligheidsreacties zoals astma of eczeem, maar ook darmstoornissen. Didy van de Veer is niet alleen natuurvoedingstherapeute, onderzoekster en auteur maar ook ervaringsdeskundige op het gebied van voedselintolerantie en voedselvergiftiging. Zij schreef al drie boeken en vele artikels over de natuurvoedingstherapie. Door de voedselintoleranties op te sporen en het voedingspatroon aan te passen, voorkom je ziekten. Een optimale gezondheid begint in een schone darm met gunstige bacteriën en een sterk afweersysteem. Een gezond mens heeft 1000 wensen. Een zieke heeft maar 1 wens: beter worden! Maak de beste keuze van jouw leven en kies voor de natuurvoedingstherapie, een revolutie in de gezondheidszorg!

Details

ISBN :9789464488722
Auteur: 
Uitgever :Brave New Books
Publicatiedatum :  29-03-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :235 mm
Breedte :155 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :358 gr
Status :Te bestellen (langere levertijd)
Aantal pagina's :206