Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Muziek door de eeuwen heen


Nederlands | 29-12-2022 | 80 pagina's

€ 24,00


   Nog niet beschikbaar

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
  VOEG TOE AAN MIJN VERLANGLIJST

   
   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Een prachtige en veelzijdige geschiedenis van muziek als het verhaal van muzikanten, componisten en stromingen. Met talloze voorbeelden, kleurrijke illustraties en aansprekende details.


Tekst achterflap

Van volksmuziek tot Freestyle Ben je klaar om je onder te dompelen in de fantastische wereld van muziek? In dit boek nemen we je mee op een reis door de tijd, van de prehistorie tot de dag van vandaag. Laat je meevoeren en volg de ontwikkeling van stijlen van kerkmuziek tot rap en van trommels tot techno. Elke muziekstijl, elke componist en elke musicus heeft zijn eigen verhaal, wat op inspirerende wijze wordt verteld in dit boek. Luister mee naar Beethoven, David Bowie, Beyoncé…. en vele anderen.


Slogan/Promotie

Dit boek vertelt de prachtige en veelzijdige geschiedenis van muziek aan de hand van muzikanten, componisten en stromingen. Van trommels, via jazz, blues en latin naar techno. Van de vroegste vogelbotfluitjes, via kerkzang naar de grote componisten. Het boek passeert alle belangrijke ontwikkelingen binnen volkse en gecomponeerde muziek, en eindigt bij hedendaagse elektronische muziek die soms weer teruggrijpt op de vroegste vormen. Elke muziekstijl, elke componist en elke musicus heeft zijn eigen verhaal, wat op inspirerende wijze wordt verteld in dit boek. Luister mee naar Beethoven, David Bowie, Beyoncé…. en vele anderen. Het boek telt talloze illustraties en foto’s en geeft volop suggesties ook zelf te gaan luisteren. Een uitgebreide Spotifylijst met bijna elf uur aan kleurrijke voorbeelden staat gelinkt.Details

  ISBN :9789464390988
  Auteur: 
  Uitgever :Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum :  29-12-2022
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Status :Nog niet beschikbaar
  Aantal pagina's :80