Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Flavour


Nederlands | 19-01-2022 | 320 pagina's

€ 33,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Ottolenghi geeft je heel veel groente, en nóg meer smaak!

Yotam Ottolenghi weet als geen ander hoe je groenten in de spotlight zet. Flavour combineert eenvoudige recepten voor doordeweekse avonden met opvallende gerechten voor de ontspannen weekendkok.

In Flavour viert Ottolenghi de oneindige mogelijkheden van groenten en laat zien hoe je ze kunt transformeren tot magische gerechten. In ruim 100 recepten laat hij niet alleen zien hoe we ze moeten bereiden, maar ook hoe smaak bepaald wordt en waarom bepaalde combinaties zo goed werken. Met recepten als auberginedumplings 'alla Parmigiana', taco's met knolselderij en geitenkaas, champignonlasagne en groentenschnitzels - allen voorzien van foto's die je doen watertanden.

De ruim 130 recepten zijn veelal voorzien van fullcolour foto's die je het water in de mond doen lopen!


Biografie

Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van de vier in Londen gevestigde Ottolenghi-deli's, evenals de NOPI- en ROVI-restaurants. Hij is de auteur van acht bestsellers en meermaals bekroonde kookboeken. Yotam is al meer dan dertien jaar een wekelijkse columnist voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dit is een afkorting voor het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Yotam woont met zijn gezin in Londen.Details

  ISBN :9789059569911
  Auteur: 
  Uitgever :Park Uitgevers
  Vertaler : Hennie Franssen-Seebregts
  Publicatiedatum :  19-01-2022
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :278 mm
  Breedte :201 mm
  Dikte :32 mm
  Gewicht :1383 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :320