Boeken | Books | Bücher | Livres

Bidden

Nederlands | 14-03-2023 | 160 pagina's

€ 18,50

   Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

C.S. Lewis is een van de invloedrijkste schrijvers van de twintigste eeuw.


Tekst achterflap

Prachtige themabundel uit het werk van Lewis Een van de grootste christelijke schrijvers van de vorige eeuw, C.S. Lewis, van wie onder meer klassieke werken als Onversneden christendom en Brieven uit de hel verschenen, biedt hier wijsheid en lessen die onze persoonlijke dialoog met God – gebed – verlichten in een verzameling teksten uit de breedte van zijn geschriften. De inzichten van C.S. Lewis over het christendom en zijn reflecties op het christelijk leven zijn meer dan vijftig jaar na zijn dood nog volop origineel en actueel. Bidden laat Lewis’ diepe wijsheid over gebed zien en de plaats die het kan innemen in ons dagelijks leven. Veel mensen weten niet hoe ze moeten bidden, Lewis wijst hen de weg. C.S. Lewis (1898-1963) doceerde oude Engelse literatuurgeschiedenis in Oxford en was de laatste acht jaar van zijn leven hoogleraar in Cambridge. Hij was binnen en buiten zijn vakgebied een vruchtbaar en veelzijdig auteur. C.S. Lewis is een van de invloedrijkste schrijvers van de twintigste eeuw.


Slogan/Promotie

Een van de grootste christelijke schrijvers van de vorige eeuw, C.S. Lewis, van wie onder meer klassieke werken als Onversneden christendom en Brieven uit de hel verschenen, biedt hier wijsheid en lessen die onze persoonlijke dialoog met God – gebed – verlichten in een verzameling teksten uit de breedte van zijn geschriften. De inzichten van C.S. Lewis over het christendom en zijn reflecties op het christelijk leven zijn meer dan vijftig jaar na zijn dood nog volop origineel en actueel. Bidden laat Lewis’ diepe wijsheid over gebed zien en de plaats die het kan innemen in ons dagelijks leven. Veel mensen weten niet hoe ze moeten bidden, Lewis wijst hen de weg.


Biografie

C.S. Lewis (1898-1963) doceerde oude Engelse literatuurgeschiedenis in Oxford en was de laatste acht jaar van zijn leven hoogleraar in Cambridge. Hij was binnen en buiten zijn vakgebied een vruchtbaar en veelzijdig auteur.Details

  ISBN :9789051946109
  Auteur: 
  Uitgever :Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
  Publicatiedatum :  14-03-2023
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :201 mm
  Breedte :121 mm
  Dikte :9 mm
  Gewicht :124 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :160