Let's be reasonable and add an eighth day to the week that is devoted exclusively to reading.

Mijn Ibiza

Nederlands | 29-05-2021 | 288 pagina's

€ 25,00 € 9,90

   Op voorraad bij leverancier



   Gratis bezorging vanaf € 25,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

De beste recepten voor tafels vol gerechten voor familie en vrienden!


Tekst achterflap

Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels heeft Sergio vier restaurants: The Jane** en Pure C** in Antwerpen, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Media 2020 opent hij opnieuw een zaak in Retranchement nabij Sluis. Eerder verschenen van zijn hand de bestsellers Sergio's smaakmakers en het thuiskookboek Just cook it.


Biografie

In Mijn Ibiza geeft sterrenchef Sergio Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat dit boek over. Met de recepten in Mijn Ibiza creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta!



Details

    ISBN :9789048862283
    Auteur: 
    Uitgever :Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum :  29-05-2021
    Uitvoering :Hardback
    Taal :Nederlands
    Hoogte :266 mm
    Breedte :207 mm
    Dikte :34 mm
    Gewicht :1429 gr
    Status :Op voorraad bij leverancier
    Aantal pagina's :288
    Sleutelwoorden :  aubergine;bloedsinaasappel;campo;chorizo;eiland;groente;ibiza;lamsstoof;mar;mosslen;nagerecht;sobremesa;spanje;suenos;tierra;vis;vlees