Boeken | Books | Bücher | Livres

De Zoete Zusjes gaan op vakantie


Nederlands | 09-12-2021 | 96 pagina's

€ 14,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

De Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven?


Tekst achterflap

Hoera, de Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven?

Ga met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland. Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Bekend van YouTube-kanaal De Zoete Zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter. Dit is het leukste vakantieboek om zelf te lezen vanaf 7 jaar, of om voor te lezen vanaf 4 jaar.

Dit boek is tevens een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.


Biografie

YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas), en hun hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun kanalen maken ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Samen hebben ze meer dan anderhalf miljoen volgers! Ook maken ze diverse maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Zo vinden ze het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn. Hun succesvolle kinderboekenserie ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is toegankelijk geschreven en bevat veel illustraties, strippagina’s en avonturen vol humor en spanning. Het eerste boek 'De magische halsband' is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022 in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.Details

  ISBN :9789043922760
  Auteur: 
  Uitgever :VBK Media
  Publicatiedatum :  09-12-2021
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :177 mm
  Breedte :246 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :452 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :96