Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Management, beheer en organisatie voor tandartsassistenten


Nederlands | 22-09-2022 | 322 pagina's

€ 39,95


    Beschikbaar als print-on-demand   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Dit studieboek geeft de tandartsassistent (in opleiding), officemanagers, praktijkmanagers en praktijkeigenaren tools en richting in de uitvoer van management-, beheer- en organisatorische taken. Het behandelt de huidige wet- en regelgeving waaraan mondzorgpraktijken zich moeten houden. Ook geeft het een inkijk in mogelijke bij- en nascholing, beheertaken, kwaliteitszorg, samenwerken en het begeleiden van een stagiair of een nieuwe collega. Dit boek neemt je mee in de dagelijkse gang van zaken binnen een mondzorgpraktijk. Als tandartsassistent werk je niet alleen aan de stoel, maar heb je veel andere taken die belangrijk zijn om een mondzorgpraktijk draaiende de houden. 

De theorie is aangevuld met beeldmateriaal, handige lijstjes en verwerkingsopdrachten om de theorie beter te leren begrijpen. 

Elly Hogeveen is van oorsprong tandarts- en preventieassistent en is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan ROC Friese Poort in Leeuwarden. Ook is zij praktijkmanager in een tandartsenpraktijk te Grou. Maria de Vries is begonnen als tandartsassistent en is docent aan de opleiding tot tandartsassistent aan de Noorderpoort in Groningen. Tevens is zij praktijkmanager in een tandartsenpraktijk te Burgum. Beiden verzorgen een breed scala aan lessen over administratie, management, beheer & organisatie, praktijkvoering en omgangskunde.

 
Slogan/Promotie

Studieboek voor mbo tandartsassistent


Sluit aan op kwalificatiedossier

Overzicht van beheerstaken van de tandartsassistentDetails

  ISBN :9789036828123
  Auteur: 
  Uitgever :Springer Media B.V.
  Publicatiedatum :  22-09-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :240 mm
  Breedte :168 mm
  Dikte :18 mm
  Gewicht :676 gr
  Status :Beschikbaar als print-on-demand
  Aantal pagina's :322
  Reeks :  Basiswerk AG
  Sleutelwoorden :  avg;crediteurenbeheer;declaraties van behandelingen;praktijkvoering tandarts;voorraadbeheer tandartspraktijk;wetgeving tandheelkunde