Nederlands | 28-03-2024 | 128 pagina's
9789036644860
Hardback
€ 9,99
VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGENOp voorraad bij leverancier
Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.
Zo fraai als het uiterlijk is, zijn ook de kwaliteiten van de keramische barbecue: grillen, koken - hij kan het allemaal. Alleen het bedienen ervan is wat ingewikkelder dan bij de bekende open barbecue en daarvoor is enige basiskennis wel nodig. Dit boek is zeer geschikt voor kamado-beginners en iedereen die de aanschaf van een keramische barbecue overweegt.
Een kennismaking met de technieken van keramisch barbecueën, inclusief recepten voor zowel beginners als gevorderden.
ISBN : | 9789036644860 |
Uitgever : | Rebo Productions |
Vertaler : | Textcase |
Publicatiedatum : | 28-03-2024 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 263 mm |
Breedte : | 210 mm |
Dikte : | 19 mm |
Gewicht : | 775 gr |
Status : | Op voorraad bij leverancier |
Aantal pagina's : | 128 |
Sleutelwoorden : | barbecue;bbq;culinair;eten;grillen;kamado;keramisch;koken;kookboek;recepten;vegetarisch;vlees |