Boeken | Books | Bücher | Livres

Boer Boris en het bootje


Nederlands | 25-05-2022 | 32 pagina's

€ 14,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

In 'Boer Boris en het bootje' gaan Boer Boris en de hele boerderij weer eens op stap. De tekst op rijm van Ted van Lieshout zit boordevol humor en laat zich als geen ander voorlezen. Philip Hopman maakte de prachtige grote prenten van de geliefde boer tegen een achtergrond van kleurrijke Nederlandse gebouwen, groene landschappen en woeste wateren.

Boer Boris, Berend en Sam (en alle dieren, natuurlijk) gaan een dagje naar de haven, kijken hoe de boten varen. Er varen er veel, maar één bootje ligt op de kant. Boer Boris wil het bootje ook het water op duwen, maar er is geen beweging in te krijgen, zelfs niet als Knol het paard helpt. Tot groot vermaak van een oude visser op een bankje. Hij heeft alles al geprobeerd, dat bootje wil echt niet varen! Maar dat laat vooral Sam niet op zich zitten en het lukt haar zowaar om - met zachte hand in plaats van brute kracht - het bootje het water op te krijgen en te besturen. Ahoy, kapitein Sam!


Recensie/Quote

Weer een echte Boer Boris topper! Een enorm liefdevol en leuk prentenboek voor jonge kinderen vanaf een jaar of twee/drie. Het is een aanrader voor elke (groot)ouder om dit boek voor te lezen, het brengt namelijk heel veel plezier en je kunt er heerlijk samen van genieten!Details

  ISBN :9789025776329
  Auteur: 
  Uitgever :Gottmer Uitgevers Groep b.v.
  Publicatiedatum :  25-05-2022
  Uitvoering :Hardback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :246 mm
  Breedte :247 mm
  Dikte :17 mm
  Gewicht :411 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :32
  Reeks :  Boer Boris