Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Een tweede leven


Nederlands | 25-10-2022 | 336 pagina's

€ 24,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Korte beschrijving/Annotatie

Een ouder Engels echtpaar stort zich samen in een nieuw avontuur in deze klassieker van de schrijver van Twee weken weg.


Tekst achterflap

‘Een tweede leven’ van R.C. Sherriff gaat over meneer Baldwin die onlangs met pensioen is gegaan. Eerst is hij vol hoop en plannen voor zijn toekomst maar enkele maanden later, lijkt hij niets voor elkaar te krijgen. Zijn vrouw is evenzeer uit haar doen; ze heeft nu voortdurend een metgezel die haar de hele dag op haar vingers kijkt, elke dag weer. Bovendien hebben ze elkaar niets meer te zeggen. Ten einde raad stelt Edith voor in het weekend een wandeling te maken naar een van hun lievelingsplekjes op het platteland. Bij dat uitstapje zien ze een huis te koop staan en besluiten ze in een opwelling het te kopen. Voortaan zullen ze hun hoop en dromen voor de toekomst projecteren op dit gezamenlijke project. Maar zal dat genoeg zijn om zin te geven aan de herfst van hun leven? Eerder verscheen van Sherriff ‘Twee weken weg’.


Recensie/Quote

Weer zo'n tijdloos verhaal. (…) Ik werd erin meegezogen.' - Niek Walhout van boekhandel De Koperen Tuin in Goes


Biografie

R.C. Sherriff (1896-1975) diende tijdens de Eerste Wereldoorlog in het Engelse leger en verwerkte zijn ervaringen in het toneelstuk Journey’s End (1928). Hij schreef ook een aantal romans en filmscenario’s. Zijn roman Twee weken weg verscheen oorspronkelijk in 1931; de Nederlandse vertaling uit 2021 werd een zomerbestseller.Details

  ISBN :9789025473617
  Auteur: 
  Uitgever :Atlas Contact, Uitgeverij
  Vertaler : Inge Kok
  Publicatiedatum :  25-10-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :210 mm
  Breedte :136 mm
  Dikte :27 mm
  Gewicht :422 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :336