Boeken | Books | Bücher | Livres | Gratis ingepakt voor de feestdagen!

Onze kinderen


Nederlands | 14-03-2022 | 168 pagina's

€ 21,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Wanneer Mia’s vader overlijdt, moet ze samen met haar zus Iris zijn huis leegruimen. Door de tijd die ze daar doorbrengt, komen jeugdherinneringen bovendrijven en leert ze kanten van haar vader, een notoire drinker, kennen die ze niet eerder zag. Iris blijkt zich bepaalde gebeurtenissen heel anders te herinneren dan Mia en wil zo snel mogelijk verder met haar leven.
Mia staat op het punt moeder te worden; haar vriendin Sally is zwanger van hun eerste kind. De keuze wie er zwanger zou worden was makkelijk voor Mia, want ze voelt geen behoefte haar DNA door te geven. Maar hoeveel zeggen genen, hoe werken verhalen door tijdens het opgroeien en hoeveel ruimte nemen trauma’s in in een lichaam?
Onze kinderen is een intieme vertelling over familie, verlies en de vraag wat ouderschap behelst.


Biografie

Renée van Marissing (1979) studeerde af als dramaschrijver aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze schreef muziektheatervoorstellingen en bewerkte Doeschka Meijsings Over de liefde tot hoorspel. Ze debuteerde met Het waaien van mijn oma, gevolgd door Strak blauw en het veelgeprezen Parttime astronaut.Details

  ISBN :9789021414461
  Auteur: 
  Uitgever :Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum :  14-03-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :218 mm
  Breedte :138 mm
  Dikte :14 mm
  Gewicht :216 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :168