Ontmoet Paolo Cognetti: zondag 17 maart bij Boekhandel Roelants!

Even more Basics to Brilliance


Nederlands | 08-11-2023 | 272 pagina's

9789000391332

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 34,99

  VOEG TOE AAN MIJN WINKELWAGEN
 Voorraad

   Op voorraad bij leverancier

   Verzendkosten € 4,95 | Gratis bezorging vanaf € 30,-

   Gratis ingepakt!




Tekst achterflap

Het langverwachte vervolg op de bekendste klassieker van Donna Hay

Toen Donna Hay in 2016 Basics to Brilliance lanceerde, had ze niet durven dromen dat dit dé bestseller werd waaruit mensen over de hele wereld vandaag nog steeds hun signature dishes koken.

In Even more Basics to Brilliance komt Donna terug met nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists en shortcuts die de recepten van basic naar brilliance brengen. Het boek bevat ruimschoots bewezen klassiekers van Donna, maar ook eenvoudige en comfortrijke basisrecepten als bouillon voor ramen (hallo umami bowls!), de heerlijkste tomatensaus uit de oven (zeg maar dag tegen roeren boven het fornuis!) en het makkelijkste, bij-álles-te-serveren yoghurt flatbread. Om over de luchtigste foolproof carrot cake en Baskische ‘burnt’ cheesecake nog maar te zwijgen.

Ieder basisrecept wordt gevolgd door slimme smaakvariaties en suggesties om het koken nóg makkelijker te maken. Zo kan iedere thuiskok vol vertrouwen zijn of haar kookkunsten zelf tot een hoger niveau tillen.

Een must voor iedere fan van Basics to Brilliance!

Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van Australië heeft Donna Hay (1970) het hart van bijna elke thuiskok veroverd; in haar eigen land en ver daarbuiten. Donna is een internationaal fenomeen en zij staat voor toegankelijke maar creatieve recepten en prachtig beeld. Van haar kookboeken werden wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht.

Biografie

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

Details

ISBN :9789000391332
Auteur: 
Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Vertaler : Roselle de Jong
Publicatiedatum :  08-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :272 mm
Breedte :222 mm
Dikte :30 mm
Gewicht :1386 gr
Status :Op voorraad bij leverancier
Aantal pagina's :272
Sleutelwoorden :  basisingrediënten;basisrecepten;hartige recepten;simpel;technieken;zoete recepten