Boeken | Books | Bücher | Livres

Hoe doen we het?


Nederlands | 10-05-2022 | 200 pagina's

€ 20,99


    Te bestellen bij leverancier   Gratis bezorging vanaf € 20,-

   Retourneerbaar binnen 14 dagen


Tekst achterflap

Seks hebben we bijna allemaal. Waarom praten we er dan nauwelijks over?

Milou Deelen helpt in Hoe doen we het? veertien inspirerende vrouwen de drempel over, en dat levert bloedeerlijke en herkenbare verhalen op. Onder anderen Hedy d’Ancona, Tjitske Reidinga, Lale Gül, S10, Ellen Laan en Berget Lewis vertellen alles over hun seksuele ontdekkingsreis: van hoe hun eerste keer was, tot met welke seksuele moraal zij zijn grootgebracht, en of ze weleens ongewenste intimiteiten meegemaakt hebben tot wat hun persoonlijke definitie van goede seks is.

Aan de hand van de gesprekken en haar persoonlijke ervaringen, maakt Milou de balans op: hoe staat het ervoor qua seksuele gelijkwaardigheid, ruim een halve eeuw na de seksuele revolutie?

Een absolute must-read voor elke vrouw (en elke man, elk mens).

Milou Deelen (1995) is journalist, schrijver en spreker. Ze schrijft onder meer voor Het Parool, Volkskrant Magazine, VICE en LINDA.meiden. Belangrijke onderwerpen voor haar zijn feminisme, lhbti+-rechten en seksualiteit. In 2020 verscheen haar boek Krabben, dat ze samen met Daan Borrel schreef.


Biografie

Milou Deelen (1995) is journalist, schrijver en spreker. Ze schrijft onder meer voor Het Parool, Volkskrant Magazine, VICE en LINDA.meiden. Belangrijke onderwerpen voor haar zijn feminisme, LHBTI+-rechten en seksualiteit. Voor het npo3-kanaal op YouTube maakt ze de serie Het F-Woord. In 2020 verscheen haar boek Krabben (2020), dat ze samen met Daan Borrel schreef.

Auteursfoto: Roeltje van de Sande BakhuyzenDetails

  ISBN :9789000382521
  Auteur: 
  Uitgever :Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum :  10-05-2022
  Uitvoering :Paperback / softback
  Taal :Nederlands
  Hoogte :142 mm
  Breedte :218 mm
  Dikte :20 mm
  Gewicht :313 gr
  Status :Te bestellen bij leverancier
  Aantal pagina's :200
  Sleutelwoorden :  berget lewis;ellen laan;emma wortelboer;feminisme;glamour;hedy d'ancona;heleen van royen;interviews;joy delima;kaouthar darmoni;lale gül;masturberen;metoo;orgasmekloof;orgasmes;rocky hehakaija;s10;saskia noort;seks;seksualiteit;seksuele revolutie;selma omari;sex;sylvana ijsselmuiden;tjitske reidinga;victoria koblenko;vrouwen