NIEMAN*LUCHTDICHT BOUWEN

Auteur H.M. Nieman
ISBN
9789053675007
100 Pagina's
Hardcover
Comfortabel, energiezuinig en duurzaam bouwen zijn dé kernbegrippen in het huidige bouwlandschap. Luchtdicht bouwen speelt hierin een belangrijke rol en helpt in het voorkomen van bouwfysische problemen. Daarom dienen zowel ontwerpers als de bouwprofessionals hiervan goed op de hoogte te zijn. Dit handboek helpt hen hierbij.

Geheel afgestemd op de nieuwste technieken en regels leert u met Luchtdicht bouwen rekening te houden met het type gebouw, het type dak, de lengte van de details, het aantal doorvoeren door de schil, de keus van de dichtingsmaterialen, het bouwsysteem en vanzelfsprekend de kwaliteit van de detaillering. Alle nieuwe materialen, inzichten en wijzigingen in regelgeving en berekeningsmethodieken zijn in deze uitgave verwerkt.

In dit handboek zijn naast de ontwerpaanbevelingen ook instructies voor een zorgvuldige uitvoering opgenomen. Zo leert u op een overzichtelijke manier de theorie van luchtdicht bouwen correct toe te passen.

Omdat luchtdicht bouwen geen vrijblijvende zaak meer is, maar daadwerkelijk wordt vastgelegd in gebouwprestaties is het concept een serieus onderwerp geworden in de bouwkunde en bouwfysica. Een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die meer wil weten over het concept luchtdicht bouwen.
€ 104,94
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734