MOTT*MACHINEONDERDELEN THEORIE PRAKTIJK

Auteur R.L. Mott
ISBN
9789043015950
Paperback
Machineonderdelen, theorie & praktijk leert studenten concepten, procedures, gegevens en besluitanalyse-technieken die nodig zijn om machineonderdelen te ontwerpen.

Het boek begint met het ontwerpconcept van een compleet vermogenstransmissiesysteem en enkele van de belangrijkste machineonderdelen, zoals snaar- en kettingaandrijvingen, tandwielen, assen, spieën, koppelingen, afdichtingen en rollagers. Daarna worden diverse andere belangrijke machineonderdelen behandeld zoals glijlagers, lineaire aandrijvingen, bevestigingsmiddelen, veren, machineframes, bout- en lasverbindingen, elektromotoren, besturingen, koppelingen en remmen.

Heldere foto's en illustraties verlevendigen de stof en helpen de student zijn begrip van de theoretische concepten te vergroten.

Ieder hoofdstuk bevat vraagstukken en geprogrammeerde instructies die de student stap voor stap bekend maken met de verschillende oplossingsprocedures. Op de bijbehorende cd-rom staat de mechanische ontwerpsoftware MDESIGN, die hulp biedt bij complexe berekeningen.

Bij dit boek is een begeleidende uitgave beschikbaar met aanvullend materiaal op het theorieboek: Machineonderdelen, tabellen en antwoorden. Deze uitgave bevat:
- Specifieke normen (DIN/ISO).
- Geselecteerde tabellen rond ontwerpgerelateerde thema's, zoals bijvoorbeeld: voorkeursmaten, eigenschappen, uitwijkingsformules, concentratiefactoren.
- Antwoorden op geselecteerde vraagstukken aan het eind van elk hoofdstuk.

Doelgroep
Dit boek is geschikt voor studenten in het hoger technisch onderwijs, met name bij de opleidingen
Werktuigbouwkunde en Elektromechanica, maar ook bij Technische bedrijfskunde en Elektrotechniek.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734