Militaria Onderscheidingstekens van de Koninklijke Marine 2

Auteur Dick Beumer
ISBN
9789086161188
208 Pagina's
Hardcover
Inkijkexemplaar
Ditmaal zijn de overige emblemen aan de beurt, zoals de scheepsemblemen, school- en opleidingsemblemen, kazernes en niet te vergeten de emblemen gedragen tijdens de diverse uitzendingen waaraan de vloot, maar vooral het Korps Mariniers deelnam.
Een ongelofelijk aantal emblemen zijn er in de voorbije jaren vervaardigd!
Vele vragen omtrent emblemen worden nu beantwoord. Het is verbazend wat er allemaal in dit tweede deel is opgenomen en toch bestaat er de kans dat er nog emblemen zijn die aan de aandacht van de auteurs zijn ontsnapt... Maar ook voor dit deel geldt, dat het gewoonweg niet compleet kan zijn!

Er is een klein hoofdstuk gewijd aan emblemen die te laat binnen kwamen om nog in deel 1 te worden opgenomen. Getracht is om zo een actueel mogelijk beeld te geven van de huidige emblemen en zo ook voor de nabije toekomst een goed en gedegen naslagwerk te maken.

Dit tweede deel zal het voorlopige einde van de marine emblemen zijn. In de volgende delen worden de emblemen van de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee in beeld gebracht. Met daarbij ook aandacht voor de emblemen die tijdens de diverse missies en/of uitzendingen van diverse onderdelen zijn gedragen.
Wijzelf zijn tevreden over het bereikte resultaat en hopen dat het een leidraad is voor verzamelaars en aankomend verzamelaars om hun collectie verder te completeren en het plezier van verzamelen te vergroten.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734