Meesterlijk adviseren

Auteur Paul Toebes
ISBN
9789046601969
93 Pagina's
Paperback
Over het boek:
Wie als deskundige op een bepaald - bijvoorbeeld juridisch - vakgebied met enige regelmaat om advies gevraagd wordt, kent het fenomeen. Wellicht tot je eigen verbazing merk je dat adviesvragers je adviezen niet zomaar overnemen. Sterker nog: er ontstaat gesputter, tegenwerpingen, weerstand, onvrede. Wat is hier nu aan de hand? Kennelijk is inhoudelijke kennis alleen niet voldoende om de ander te overtuigen van de kwaliteit van je adviezen.

De dynamiek die zich ontspint tussen cliënt en adviseur; daar gaat dit boek over. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal tijdens de ‘adviespraktijk’, waarom, en vooral: wat kun je eraan doen?

Over de auteur(s):
Paul Toebes (1956) heeft Andragologie, Bedrijfskunde en Filosofie gestudeerd. Sinds 1998 werkt hij vanuit zijn bureau Humanizing Company als onafhankelijk adviseur in een breed werkveld. Daarnaast begeleidt hij als trainer/ coach professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkelingen en geeft hij trainingen waaronder diverse opleidingen voor juristen en advocaten.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734