MARTELAER*KIJKWIJZER NAAR EHBO

Auteur Kristine de Martelaer
ISBN
9789033486500
144 Pagina's
Paperback
Het pakket Kijk wijzer naar EHBO bevat didactisch materiaal bestaande uit kaarten met EHBO-simulaties voor het basis-, secundair en hoger onderwijs, jeugd-verenigingen, sportclubs of eerstehulpopleidingen in diverse contexten.

De inhoud is gebaseerd op internationale evidence-based richtlijnen en kan als aanvulling gebruikt worden bij bestaand materiaal zoals handboeken, dvd's of websites. De bundel kaarten wil vooral begeleiden in het aanleren van de juiste handelingen en denkwijzen in de meest voorkomende EHBO-situaties. Een handleiding geeft de noodzakelijke informatie om met de kijkwijzers aan de slag te gaan. Op die manier treedt de lesgever/begeleider als coach op om jongeren gericht aan het werk te zetten.

Door de opsplitsing in drie niveaus is de opbouw op inhoudelijk en didactisch vlak in leerlijnen opgesteld. Dankzij de vertaling naar het Frans en het Engels komt dit leermiddel tegemoet aan de huidige onderwijscontext waarin meertaligheid en anderstaligheid niet meer weg te denken valt.

Het pakket is zeer educatief op het vlak van toegepaste EHBO-kennis en het oefenen van vaardigheden in realistische settings.

Over de auteurs:

KRISTINE DE MARTELAER is docente aan de VUB. Haar onderzoek en onderwijs hebben te maken met didactiek van de bewegingsvorming, EHBO, profiel en competenties van de leraar LO/sportvrijwilliger.

VEERLE VAN RAEMDONCK is lector binnen de lerarenopleiding van de Erasmushogeschool Brussel, waar ze naast haar onderwijsopdracht ook onderzoek omtrent leerstrategieën voor CPR uitvoert.

BART SOONS verzorgt opleidingen EHBO en reddend zwemmen aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit Gent.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734