Leer jezelf MAKKELIJK... Microsoft Office 2007

Auteur E. Olij
ISBN
9789059402706
258 Pagina's
Paperback
Leer jezelf MAKKELIJK..>
Microsoft Office 2007
Bijna iedereen die met een pc werkt heeft wel eens met Microsoft Office gewerkt. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en effici gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige persoonlijke informatiemanager waarmee u onder andere afspraken bijhoudt en e-mailberichten beheert. De auteur gaat in dit boek op een heldere en speelse wijze in op het dagelijkse gebruik van de Nederlandse versie van Microsoft Office, waarbij alle voorkomende handelingen aan de hand van veel voorbeelden worden beschreven. Tot de besproken onderwerpen behoren:
Nieuwe gebruikersomgeving van Microsoft Office 2007
Nieuwe mogelijkheden van Word, Outlook, Excel en PowerPoint
Tekstverwerken met Word
teksten vormgeven
Werken met tabellen, sjablonen en opmaakstijlen
Communiceren met Outlook
Agenda en contactpersonen beheren
Rekenen met Excel
Functies, formules en grafieken
Werkbladen opmaken
Presentaties maken met PowerPoint
Powerpoint-presentaties verfijnen en distribueren
Erwin Olij is directeru van het Drentse ontwerpbureau Saenvisie text & design, dat zich specialiseert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites en het schrijven van artikelen en boeken over onder andere grafische software en internet. Erwin Olij heeft talloze boeken geschreven, onder andere over Publisher, Photoshop, Dreamweaver en Flash.
Van Duuren Media biedt een unieke service aan de kopers van dit boek. Registreer uw boek op internet en ontvang vervolgens gratis e-zines van de auteur met nog meer informatie en tips, of stel uw vraag op het auteurs- en lezersforum, Surf direct naar www.registreeruwboek.nl.
De serie Leer jezelf MAKKELIJK... is bedoel voor de lezer die duizelt van onbegrijpelijk jargon, Engelse termen, complexe constructies en ondoorgrondelijke voorbeelden. Op een uiterst heldere maar doeltreffende wijze beschrijven de auteurs van deze serie een grote vari eit aan onderwerpen, zonder het doel van het boek uit het oog te verliezen: kennisoverdracht. Gelardeerd met afbeeldingen, vele praktijkvoorbeelden en nuttige tips en wetenswaardigheden, is de serie Leer jezelf MAKKELIJK... voor nagenoeg elke computergebruiker - beginner of gevorderde - een verademing.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273