Leefstijltraining 1 Handleiding

Auteur W.A.J.M. de Wildt
ISBN
9789085063803
76 Pagina's
Paperback
In het project Resultaten Scoren heeft de gehele verslavingszorg zich verenigd en een gezamenlijke agenda gemaakt voor de vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de sector. Om de voornemens uit de nota in de praktijk te kunnen gaan brengen, zijn drie ontwikkelcentra ingericht en een aantal ondersteunende projecten benoemd.
De drie ontwikkelcentra zijn:
Kwaliteit en Innovatie van Zorg
Preventie-innovatie
Sociaal Verslavingsbeleid
Het Ontwikkelcentrum Kwaliteit en Innovatie van Zorg richt zich op protocollering en benchmarking. Voor het eerst in de geschiedenis van de verslavingshulpverlening in Nederland worden protocollen gemaakt die bepalend zijn voor de verleende zorg. Deze protocollen komen tot stand in het kader van het beleidsvoornemen van de sector om tot een ingrijpende kwaliteitsverbetering te komen.
Vier instellingen en drie wetenschappelijke instituten hebben zich verbonden om in nauwe samenwerking de komende jaren een aantal protocollen tot stand te brengen. Dat samenwerkingsverband is het Ontwikkelcentrum Kwaliteit en Innovatie en de instellingen die daar aan deelnemen zijn Novadic (Sint Oedenrode), Parnassia (Den Haag), Brijder Stichting (Alkmaar), Jellinek (Amsterdam), Amsterdam Institute for Addiction Research (Amsterdam), Parnassia Addiction Research Centre (Den Haag) en University of Nijmegen Research Group on Addictive Behaviours (Nijmegen).
Dit eerste protocol, getiteld Leefstijltraining 1 richt zich op kortdurende interventie bij problematisch middelengebruik. Het volledige protocol bestaat uit drie delen:
Handleiding voor de trainer
Werkboek voor de trainer
Werkboek voor de cli
De module is nadrukkelijk gebaseerd op het gebruik van deze drie boeken.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273