Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes

ISBN
9789002239533
192 Pagina's
Paperback

Voor een kind is een feestelijke gelegenheid - een verjaardag, een communiefeest, de kampioenstitel van de sportclub of zelfs de opendeurdag van de school - iets om naar uit te kijken, om van te dromen of zelfs om nachten niet van te slapen. En bij een feest hoort gebak. Nee, geen saaie taart of een gewoon cakeje, maar iets waar je zoon of dochter bij de aanblik alleen al gaat glunderen. En wat is er leuker dan zelf aan de slag gaan? Je eigen koekjes, cupcakes en taarten bakken en versieren is echt niet moeilijk. Het is een plezierige, creatieve bezigheid waarmee je eer kunt behalen. Niet veel inspiratie? Geen nood, de Koekjesfee helpt je een handje met haar boek Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes.

In het boek staan ongelofelijk leuke ideetjes om je zoon of dochter te verrassen met zelfgemaakte en versierde koekjes, cupcakes en taarten: medailles, maskers, elfjes, vrolijke dieren, aliens, een prinsessentaart of een ridderkasteel....

Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes is een heerlijk boek dat je uitnodigt om het feestvarken extra in de bloemetjes te zetten.

De Koekjesfee (°1972) leerde het bakken van haar oma. Vele jaren later begon de Koekjesfee - mama van 5 - zelf taarten te bakken en te versieren voor de verjaardagspartijtjes van haar kinderen. Omdat ze niet op alle feestjes tegelijk aanwezig kan zijn, publiceert ze nu haar boek Koekjes, cupcakes en taarten voor kinderfeestjes. De Koekjesfee geeft ook workshops, is lid van The British Sugarcraft Guild en je kunt haar altijd via haar website vragen stellen.


Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734