KAVELIN POPOV*REFLECTIEKAARTEN 100 DEUGDEN

Auteur L. Kavelin Popov
ISBN
9789081223843
100 Pagina's
Deugden Reflectiekaarten: 100 deugden om je te inspireren.

Nieuwe, gerestylde uitgave: in een luxe doos, met linten en magneetsluiting.

Deugden zoals EERLIJKHEID, GEDULD en RESPECT zijn kwaliteiten waaraan iedereen waarde hecht. Het zijn de bouwstenen van ons karakter, ze vormen ons morele kompas. Ze steunen ons bij beslissingen en bepalen, diep van binnenuit, ons gedrag.

Deugden Reflectiekaarten kunnen je helpen contact te maken met je innerlijke kompas en te leven volgens je diepste waarden. De deugden brengen je dichterbij jezelf en dichterbij anderen. Elke kaart bevat op de voorkant een foto en
een omschrijving van een deugd. Op de achterkant staat hoe je de deugd in de praktijk kunt toepassen. Hierbij kun je je laten inspireren door een vijftal affirmaties en een bij de deugd passende spreuk.

De deugdenkaarten worden gebruikt voor persoonlijke groei, bij vergaderingen, gespreksgroepen, coaching, training, intervisie, studie, yoga en diverse andere toepassingen.

De kaarten vinden hun oorsprong in The Virtues Project - een wereldwijd initiatief verspreid over meer dan honderd landen. Het doel van het Virtues Project is mensen te inspireren tot het bewust toepassen van deugden in het leven van alledag. Deugden zijn spirituele levensvaardigheden die je helpen het beste in jezelf en anderen naar boven te halen.

De teksten op deze kaarten zijn van Linda Kavelin-Popov, ©2006. De oorspronkelijke vormgeving van Sharon de Vries is in deze herdruk gerestyled door Annelies Wiersma. De foto's zijn gemaakt door Annet Eveleens e.a.

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734