Jezelf kunnen, willen, durven veranderen

Auteur Jan Verhulst
ISBN
9789026517891
86 Pagina's
Paperback
De laatste jaren worden we overspoeld door zelfhulpboeken. Door het lezen van dergelijke boeken kun je je depressieve gedachten, stress, vermoeidheid, angst en gebrek aan zelfvertrouwen onder controle krijgen. Helaas lijkt dat vaak sneller gezegd dan gedaan. Hoe komt dat toch?
Je weet door de nieuwe kennis immers wat je te doen staat. Wat maakt het proces van veranderen zo moeilijk? Kan je eigenlijk wel veranderen?
Precies over deze vragen gaat dit boek. In het eerste deel bespreekt Jan Verhulst drie niveaus van verandering. Veranderingen kunnen plaatsvinden in gedrag, in denken en in voelen. In het tweede deel wordt ingegaan op de mogelijke problemen die zich kunnen voordoen bij verandering.
Dit boek is bedoeld voor iedereen die serieus heeft besloten zichzelf te veranderen. De zeer heldere tekst laat zien waarom veranderen zo moeilijk is. De vele vragenlijsten en praktische voorbeelden bieden een handvat om je weerstand tegen verandering - hoe moeilijk ook - misschien toch te overwinnen.
Dr. J.C.R.M. Verhulst is zelfstandig gevestigd als geregistreerd klinisch psycholoog en verzorgt adviezen en trainingen voor het bedrijfsleven. Hij is oprichter van het RET-instituut Zuid-Nederland, gevestigd in Eindhoven. Zie www.ret2000.nl.
Andere uitgaven van Jan Verhulst
RET-jezelf. Verstandig omgaan met problemen (8e druk 2005, ISBN 90 265 1765 3).
Rationeel Emotief Management. Leidinggeven met gevoel en verstand (3e druk 2005, ISBN 90 265 1764 5).
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734