Inferno - luxe geïllustreerde editie

Auteur Dan Brown
ISBN
9789024566310
624 Pagina's
Hardcover
Dan Brown

INFERNO

Luxe geïllustreerde editie

Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wordt wakker in een ziekenhuis in Florence zonder te weten hoe hij daar is beland. Geholpen door een stoïcijnse jonge vrouw, Sienna Brooks, vlucht Langdon en hij raakt verzeild in een duizelingwekkend avontuur. Langdon ontdekt dat hij in het bezit is van een reeks verontrustende codes, gecreëerd door een briljante wetenschapper; een genie dat geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. De strijd tegen de mysterieuze vijand voert hen langs tijdloze locaties als het Palazzo Vecchio, de Boboli-tuinen en de Duomo, en Langdon en Brooks stuiten op een netwerk van verborgen doorgangen en eeuwenoude geheimen, maar komen ook achter het bestaan van een angstaanjagende nieuwe wetenschappelijke zienswijze die zal worden gebruikt om de kwaliteit van het leven op aarde te verbeteren, óf om het te verwoesten...

Met de publicatie van zijn baanbrekende romans De Da Vinci Code, Het verloren symbool en Het Bernini Mysterie is Dan Brown uitgegroeid tot een internationale bestsellersensatie. Codes, symbolen, kunst en geschiedenis versmelten naadloos in meeslepende thrillers die honderden miljoenen lezers over de hele wereld wisten te boeien. Nu, met deze speciale geïllustreerde editie van zijn fenomenale bestseller Inferno, in beeld gebracht door meer dan 200 adembenemende kleurenfoto's, neemt Dan Brown zijn lezers mee tot diep in het hart van Italië... en begeleidt hen door een landschap dat ooit een van de onheilspellendste literaire klassiekers uit de geschiedenis inspireerde.

'DE DONKERSTE PLEKKEN IN DE HEL ZIJN VOORBEHOUDEN AAN HEN DIE ZICH AFZIJDIG HOUDEN IN TIJDEN VAN MORELE CRISIS.'

In zijn tot nadenken stemmende thriller, zijn boeiendste tot nu toe, heeft Dan Brown de lat opnieuw hoger gelegd. Inferno is een razend spannend verhaal - een boek dat fascineert door de schoonheid van de klassieke Italiaanse kunst, geschiedenis en literatuur... terwijl het ook uitdagende vragen stelt over de rol van wetenschap in onze toekomst.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734