HORST*ONDERNEMINGSRAAD EN ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Auteur H.J. ter Horst
ISBN
9789012117265
169 Pagina's
Paperback
De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden
Veel ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen hebben of krijgen te maken met arbeidsomstandigheden. De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden helpt om kennis en inzicht te verwerven op dit gebied. Bovendien wordt een breed scala aan praktische hulpmiddelen aangeboden.
Dit boek is bedoeld voor ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen, maar kan ook dienen als ondersteuning voor cursusleiders, preventiemedewerkers, arboco rdinatoren, personeelsfunctionarissen en leidinggevenden die meer willen weten over de relatie tussen medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.
De eerste zeven hoofdstukken worden telkens afgesloten met aandachtspunten voor de ondernemingsraad. Het achtste hoofdstuk is een samenvatting van de voorgaande hoofdstukken en het laatste hoofdstuk bevat de letterlijke tekst van de Arbeidsomstandighedenwet.
Praktische hulpmiddelen waarmee nagegaan kan worden in hoeverre het arbobeleid in de onderneming is ontwikkeld, welke onderwerpen in een intentieverklaring kunnen worden opgenomen en welke criteria een rol spelen bij de keuze voor een arbodienst staan in de bijlagen. Eveneens zijn hier overzichten te vinden van vragenlijsten en de medezeggenschapsrechten van de ondernemingsraad, de personeelsvertegenwoordiging en de personeelsvergadering.
Drs. H.J. ter Horst is arbeids- en organisatiepsycholoog en sinds 1 januari 2006 eigenaar van HTH Training & Consult, specialisten in medezeggenschap.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734