HOLMES*SENSATIES VAN SMAAK

Auteur Bob Holmes
ISBN
9789045027203
320 Pagina's
Paperback
Inkijkexemplaar
In 'De sensaties van smaak' laat Bob Holmes zien wat er aan de basis ligt van smaak: de chemische, biologische en psychologische processen die plaatsvinden wanneer we eten. Ook kijkt hij mee over de schouders van professionele chef-koks en industriële voedselproducenten, om te zien hoe zij op zoek gaan naar verrassende nieuwe smaakcombinaties en innovaties op kookgebied. Kortom, 'De sensaties van smaak' is een reis langs onze zintuigen die je beleving van eten voor altijd verandert en beantwoordt vragen zoals: Waarom smaken aardbeien zoeter op witte borden? Waarom kun je bij rode wijn het best klassieke muziek luisteren? Welke invloed heeft taal op onze smaakbeleving? Hoeveel smaken en geuren zijn er eigenlijk?
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734