Hoe Stom kan een mens zijn

Auteur M.D.J. Stom
ISBN
9789089540584
266 Pagina's
Paperback
Inkijkexemplaar
Voor Joop Smidt, ingenieur met topcarrière, gaat alles voor de wind tot hij in zwaar weer geraakt. Het leven geeft hem een tikje, nog een tikje en uiteindelijk een dreun. Dan begint voor hem de ongewenste zoektocht naar zichzelf. Hij krijgt zeeën van ruimte waarin levensvragen zich aandienen en hij ongekende gebeurtenissen en gevoelens ondergaat.
Hoe Stom kan een mens zijn? gaat over de ont-wikkeling van een in-gewikkeld leven. Een verhaal over hoe het leven een grote schoonmaak in petto heeft voor de tegenstribbelende zwaargewicht directeur. Via periodes als bebaarde burn-outkluizenaar, therapeutisch werkende Hospice-vrijwilliger en halve kloosterling fietst hij naar Auschwitz omdat het moet. Zittend op de trappen van de gaskamers luidt het leven een nieuwe onvoorziene fase in
Dit is het debuutboek van Menno D.J. Stom. Het is een ongepolijst verslag van een ingrijpende midlifecrisis, een levensfase die hij zelf midlife awareness noemt. Ik ben het leven gaan waarderen als een ontdekkingsreis. Voor ieder mens ligt het weten klaar om ontdekt te worden. Het ligt vlak onder de oppervlakte van het bewustzijn zo voor het opscheppen. Het is een levenskunst om weten-schepper te zijn en dat ligt dichterbij dan ik vermoedde. Het leven is namelijk een aaneenschakeling van kleine en grote vragen die leiden tot inzicht. Door ze heel gewoon met vriendelijke aandacht, ongedwongen en ontspannen te belichten wordt men als vanzelf bewust.
€ 18,00
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273