Het grote Larousse chocoladeboek

ISBN
9789020990362
384 Pagina's
Hardcover
Een kanjer om duimen en vingers bij af te likkenTreed binnen in de heerlijke wereld van chocolade: zachte taartjes, gebakjes die in je mond smelten, ijs, drankjes, kleine tussendoortjes en knapperige lekkernijen. Laat u verleiden door de grote klassiekers of probeer eens een van de originele, smaakvolle creaties. De tips van Le Cordon Bleu zorgen altijd voor een geslaagd resultaat. Stap voor stap leert u allerlei onmisbare handigheidjes waardoor chocoladedesserts voortaan geen geheimen meer voor u zullen hebben! Le Cordon Bleu is een internationaal vermaard opleidingsinstituut en biedt al ruim 110 jaar koks- en banketbakkersopleidingen aan, voor zowel professionals als amateurs. De koks en banketbakkers die er werken, geven met veel passie les en brengen hun kennis op een eenvoudige manier over. Hét naslagwerk voor chocoladeliefhebbers!
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273