Het Diva Dieet

Auteur Dorien Goertzen
ISBN
9789055947805
197 Pagina's
Hardcover
Diëten zijn er in allerlei soorten en maten, maar ze hebben een aantal dingen met elkaar gemeen: ze zijn saai, ongezellig en ook nog eens weinig charmant. Kortom, het eerste wat je door diëten verliest is je gevoel voor humor en de glamour in je doorgaans zo leuke leventje. Het Diva Dieet toont dat het ook anders kan. Het is geen crashdieet,je hoeft je niet te beperken tot maar één voedingsstof en je hoeft zeker niet je kostelijke voedsel te vervangen door lightvarianten. Het Diva Dieet heeft als filosofie dat je ook slank kunt zijn en vooral kunt blijven met behoud van een beetje gevoel van eigenwaarde en plezier in eten en drinken.

Geïnspireerd op de Franse eetcultuur en de dieetgeheimen van slanke Diva¿s uit vroeger tijden, zoals Joan Collins, Mae West en Marlene Dietrich, laat dit rijk geïllustreerde boek met smakelijke recepten en een compleet vierwekenplan zien dat een glamourous lady alles kan eten en drinken én daarbij afvalt.


Dorien Goertzen is juriste en werkzaam in de filmbranche. Melanie Wisse is een gepassioneerde amateurkok en moeder van drie kinderen. Beide dames zijn levensgenieters pur sang en ervaren dieetamateurs; een combinatie die elkaar niet hóéft te bijten zoals zij bewijzen.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734