*HEMATOLOGIE

Auteur J.C. Kluin-Nelemans
ISBN
9789031344963
250 Pagina's
Paperback
Het vakgebied hematologie omvat veel gebieden, waaronder een scala aan soorten bloedarmoede, stollingsstoornissen, acute en chronische vormen van leukemie, het Hodgkin– en non–Hodgkin–lymfoom, multipel myeloom en vele andere bloed– en beenmergziekten.

Het doel van dit boek is de verpleegkundige een zo praktisch en compact mogelijke handreiking te bieden waar het de zorg en begeleiding van hematologiepatiënten betreft. Aspecten als intensieve chemotherapie, stamceltransplantatie, infectiepreventie en omgaan met centrale lijnen komen vanzelfsprekend uitgebreid aan bod, maar ook bijvoorbeeld de zorg rond hemofilie komt aan bod. Alle belangrijke ziektebeelden worden per hoofdstuk beschreven, waarbij steeds aan de hand van een casus de verpleegkundige zorg apart wordt belicht. Tevens is een afsluitend hoofdstuk toegevoegd waarin uitsluitend alle verpleegkundige aspecten afzonderlijk aan bod komen daar waar algemene punten elders onvoldoende beschreven zijn.

De Groningse redactie is erin geslaagd om vanuit geheel Nederland en België deskundigen op het gebied van de hematologie aan te trekken voor het invullen van de verschillende hoofdstukken. Een jarenlange wens van velen is met deze eerste druk in vervulling gegaan.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734