*GROENTEN UIT EEN ITALIAANSE TUIN

Auteur Steven Joyce
ISBN
9789048812882
432 Pagina's
Hardcover
De groentetuin van De Zilveren Lepel

Verse groenten van het seizoen zijn de ideale ingrediënten voor een gezonde, goedkope en verrukkelijke maaltijd - en Italianen weten heel goed hoe ze die moeten bereiden.

Groenten uit een Italiaanse tuin is met meer dan 350 authentieke en gemakkelijk te volgen recepten uit de keuken van De Zilveren Lepel het absolutestandaardwerk over groenten. Het staat vol rustieke streekgerechten, zoals aubergine parmigiana, risotto met snijbiet en inktvis, tartaar van tomaten metbasilicum, kastanjesoufflé en meiraapjes met bacon. De hoofdstukken zijn gerangschikt volgens de seizoenen en geven informatie over het kopen en klaarmaken van groenten, en over het zelf kweken van groenten en kruiden.Groenten uit een Italiaanse tuin maakt het makkelijk om het hele jaar door van verse producten te genieten en is een must voor elke groenteliefhebber.

'Groenten zijn de basis van het Italiaanse koken, en Italianen hebben een natuurlijk instinct om de gezondste en mooiste producten te selecteren uit elk seizoen.'
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734