*FIER

ISBN
9789491844560
96 Pagina's
Paperback
Inkijkexemplaar
Woord en Daad werkt al jaren aan bestrijding van armoede wereldwijd. Steeds meer ontdekken we dat bestrijding van armoede niet alleen maar te maken heeft met financiële en praktische bijdragen in basisvoorzieningen in 'de armen landen'.

In de campagne 'De eerlijke vrouw' wil Woord en Daad vrouwen in Nederland uitdagen om na te denken over een eerlijke en duurzame levensstijl. Nederlandse vrouwen kunnen niet zomaar een einde aan de armoede wereldwijd maken, maar de dagelijkse keuzes die wij in 'de rijke landen' maken, zijn wel belangrijk: in de supermarkt, op internet, in de kledingwinkel.

In dit tijdschrift portretteren we die eerlijke levensstijl, de Bijbelse principes erachter en de echte mensen die we ermee op het oog hebben. Juist in een tijdschrift kunnen we alle kanten van 'de eerlijke vrouw' laten zien: de personen die we wereldwijd recht willen doen, de keuzes en tips op concrete gebieden, praktische en inspirerende voorbeelden van andere Nederlandse vrouwen en natuurlijk het onderwijs vanuit de Bijbel.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734