Esoterisch genezen

Auteur Alan Hopking
ISBN
9789020284461
383 Pagina's
Paperback
ESOTERISCH GENEZEN
EEN PRAKTISCHE GIDS GEBASEERD OP DE LERINGEN VAN DE TIBETAAN IN DE WERKEN VAN ALICE A. BAILEY
Esoterisch genezen benadert ziekte op energetisch niveau. In een gezond persoon is het energieveld in evenwicht en harmonie, maar waar ziekte is, kan gebrek aan evenwicht en disharmonie ervaren worden. Genezers leren hun handen en innerlijke waarneming gevoelig te maken om het energieveld gedetailleerd te onderzoeken, afwijkingen en blokkades op te sporen en evenwicht en harmonie te herstellen. De therapeut raakt de persoon niet aan, maar werkt op afstand van het lichaam.
Esoterisch genezen is een onmisbaar en uniek standaardwerk voor spiritueel genezers. Het verbindt modern onderzoek op het terrein van de energetische geneeskunde met de tijdloze wijsheid van de esoterische traditie. Er worden richtlijnen gegeven voor de diagnose, het voorschrijven van bepaalde middelen en de intuïtieve en intelligente toepassing van specifieke vormen van energie.
Esoterisch genezen benadert ziekte als een energetische verstoring
ALAN HOPKING is een vooraanstaand expert op Esoteric Healing-gebied.Al meer dan twintig jaar actief als therapeut heeft hij ook als auteur zijn sporen verdiend: Hij was de eerste die werkte op basis van de leringen van deTibetaanse Lama Djwhal Kul.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734