ENDEDIJK*MOORDGASTEN

Auteur Bram Endedijk
ISBN
9789089752413
256 Pagina's
Paperback
Een serie schoten klinkt in de nacht. Voor zijn huis sterft vastgoed- en drugshandelaar Kees Houtman. Twee gedaanten vluchten in de duisternis. Het zijn een Indonesisch ogende man in een strak maatpak en zijn maat met Italiaanse roots en scheve gele tanden.

Wie zijn deze mannen? Wat voor jeugd hadden ze? Hoe werden ze vrienden? Moordgasten reconstrueert de ontspoorde levens van Peter la Serpe (1964) en Jesse R. (1968). Ze zijn met elkaar verbonden door hun tijd in de gevangenis, de Scientologyleer en diverse mislukte hasjdeals. Jesse R., kind van een bekende misdaadfamilie, en ex-kruimeldief Peter la Serpe worden huurmoordenaars. Een berucht misdaadduo: moordlijst in het hoofd, kalasjnikov in de hand.

Jaren later staan de voormalige vrienden tegenover elkaar. Als vijanden. In het grootste onderwereldproces in de Nederlandse geschiedenis is Peter la Serpe kroongetuige over zeven huurmoorden en verschillende pogingen daartoe. La Serpe keert zich keihard tegen zijn oude maat, hoofdverdachte Jesse R.

Moordgasten is een onthullend feitenrelaas dat leest als een thriller. Met een voorwoord door misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink.

Journalisten Bram Endedijk en Enzo van Steenbergen (beiden 1989) schrijven grote onderzoeksreportages o.a. voor NRC Handelsblad en Panorama.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734