*DVD EEN GREEP

Auteur W.T. Schippers
ISBN
9789067271721
WIM T. SCHIPPERS’
Televisiepraktijken

De VPRO brengt, in samenwerking met Living Colour Entertainment, het complete werk van Wim T. Schippers uit op dvd. Dit grootschalige project bevat alle VPRO-programma’s en een schat aan nooit eerder vertoont materiaal.

Een greep

De dvd Een greep bevat een exclusieve selectie uit de negendelige collectie Wim T Schippers´ Televisiepraktijken – sinds 1962 en vormt een representatieve dwarsdoorsnede van Schippers’ televisiepraktijken die ongetwijfeld naar meer zal smaken.

De televisiepraktijken van Wim T Schippers bestrijken inmiddels ruim 45 jaar. De hoogste tijd dus voor een alles omvattende dvd-collectie waarin zijn oeuvre bijeen wordt gebracht. In de eerste jaren van zijn televisiecarrière werkte Schippers nauw samen met andere eigenzinnige programmamakers als Wim van Linden, Gied Jaspars, Hans Verhagen en Ruud van Hemert. Het leverde memorabele en spraakmakende VPRO programma’s op als Hoepla, De Fred Haché Show, Barend is weer bezig! en Van Oekel’s Discohoek. Later tekende hij voor populaire series als De lachende scheerkwast, Opzoek naar Yolanda en We zijn weer thuis.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734