Dierbare collega's

Auteur Patrick van Veen
ISBN
9789047003991
126 Pagina's
Paperback
De royalties van dit boek zullen ten goede komen van het apct, het fonds van Apenheul waarmee wereldwijd projecten worden ondersteund voor het behoud van de natuurlijke leefgebieden van apen.

Bioloog Patrick van Veen is een expert op het gebied van sociale relaties op het werk. Gedrag zien en begrijpen, en vervolgens iets met die wijsheid doen ¿ dat is een van de basisvaardigheden die Van Veen bij meer managers zou willen zien. Dit boek boordevol prachtige foto¿s, dat in samenwerking met stichting Apenheul tot stand kwam, biedt een fascinerende kijk op het sociale gedrag van apen. De auteur weet als geen ander parallellen met de mensenwereld, in het bijzonder de relaties op het werk, te trekken. Het gaat over macht en imponeren, groepsdruk en samenwerking, communicatie en uiterlijk vertoon.

Iedereen zal zich eraan kunnen spiegelen, zichzelf of collega¿s herkennen ¿ en hopelijk iets opsteken dat de omgang met anderen verbetert.

Patrick van Veen is een bioloog met een missie: managers biologie te onderwijzen. Na zijn afstuderen werkte hij bij een verzekeringsbedrijf, waar hij tot de conclusie kwam dat de werkvloer nog het meest op een apenrots lijkt. Sinds 2003 is hij weer bioloog en geeft hij lezingen en workshops over onze apenstreken op de werkvloer.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734