De reunie, Luisterboek, verkorte versie 6 CD's

Auteur Simone van der Vlugt
ISBN
9789047600657
Simone van der Vlugt De reünie
Voorgelezen door Beatrice van der Poel Verkorte versie
De aankondiging van een middelbare school reünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Isabel zich ontpopte tot het populairste meisje van de school liet zij Sabine plotseling links liggen. En dat was niet het enige wat Isabel haar aandeed... Toch voelt Sabine zich enorm schuldig: misschien zou Isabel nooit verdwenen zijn als Sabine die bewuste dag met Isabel mee naar huis was gefietst...
Nu, tien jaar later, is er nog steeds dat knagende schuldgevoel en komen er steeds meer flarden van herinneringen aan die tijd terug. Sabine begint te wroeten in het verleden en komt steeds dichter bij het ware, angstaanjagende verhaal achter Isabels verdwijning.
'Het verbaal is met vaart geschreven en blinkt vooral uit in de typering van alledaagse situaties.' - Trouw
Als je begint te luisteren blijf je bangen aan baar stem die de emoties in dit verbaal op een zeer invoelende wijze weergeven. (...) Beatrice van der Poel trekt dit boek zelfs iets naar zich toe met een gecontroleerde, soms aan een superieure ironie grenzende voordracht'. - De jury van de Prijs voor het beste luisterboek 2006' over Beatrice van der Poel.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734