De leider als coach

Auteur P.Ch. Donders
ISBN
9789060679142
177 Pagina's
Paperback
Nooit goed genoeg.
Altijd te weinig tijd...
Als u leiding geeft, loopt u gevaar te bezwijken onder het gevoel dat u voortdurend tekortschiet. Wellicht zal het nieuwe boek van Paul Donders een keerpunt voor u zijn. Als u het leest, tenminste.

Als management-deskundige tekent de schrijver een duidelijk profiel
van een succesvolle en effectieve leider. De principes die hij neerlegt, zijn zo eenvoudig en praktisch, dat u ze meteen kunt toepassen. En tot uw vreugde zult u merken dat ze werken.

Aansluitend bij zijn eerdere boek - Creatieve Levensplanning - moedigt de schrijver u aan uw eigen stijl te ontdekken en te ontplooien. In het nieuwe boek heeft hij diverse 'Competentie Workshops' opgenomen. Daarin neemt hij u bij de hand om uzelf te laten ontdekken wat voor soort leider u bent.En als u het boek uit hebt, blijft u niet zitten met een kater. Nee, dan heeft Paul Donders u ervan overtuigd dat niet alles ineens hoeft, maar dat echte vooruitgang stap voor stap gaat.
En nu is het de vraag of u de eerste stap daadwerkelijk zet.

Paul Donders en zijn Power Management Team geven sinds 1987 seminars in diverse landen van Europa. Donders is met zijn werk begonnen in Duitsland en heeft daar naam gemaakt. Inmiddels heeft hij zijn basis in Nederland en krijgt hij een steeds grotere bekendheid bij ondernemingen en non-profitorganisaties. Zijn totaalconcept - waarin persoon en werk, beroep en privé worden geïntegreerd - is daar zeker niet vreemd aan.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734