De kern van Reiki Werkboek

Auteur Diane Stein
ISBN
9789069638256
144 Pagina's
Paperback
Diane Stein doorbrak met haar boek De kern van Reiki een taboe, namelijk dat de overdracht van de Reiki-graden alleen van meester op leerling mag plaatsvinden. In haar internationale bestseller - met dertien drukken vanaf 1996 een van de pijlers onder het Altamira-Bechtfonds - deed ze het hele systeem uit de doeken.

Ze schreef dit werkboek voor alle mensen die zich beroepsmatig met Reiki bezighouden. Niet alleen biedt ze handvatten voor het opzetten van een Reiki-praktijk en voor het organiseren en geven van workshops, maar ook geeft ze adviezen hoe je je als Reiki-practitioner verder kunt ontwikkelen.

Diana Stein is de schrijver van het succesvolle Reiki-boek De kern van Reiki (eerste druk 1996), dat in vele talen vertaald is. Het aantal mensen dat Reiki beoefent is de laatste jaren enorm gegroeid.

Dit werkboek is bedoeld om Reikileraren en -helers te helpen hun praktijk of lesprogramma op te zetten, zodat ze effectievere leraren en helers kunnen worden. Het boek biedt een structuur die je kunt toepassen, het vervolmaakt je opleiding in Reiki en geeft de extra informatie die je nodig hebt buiten het lesprogramma van een Reikiweekend voor leerlingen. Het geeft ook basisadviezen voor mensen die een Reiki-helingspraktijk willen opzetten.

Diana Stein: ' Als we het over wonderen hebben is in feite elke genezing met Reiki een wonder. Iedereen die Reiki heeft beoefend heeft verhalen over de wonderbaarlijke dingen die gebeuren als je handen op jezelf of op een ander legt om te helen.
Daarom hebben we zoveel meer leraren en helers nodig. Daarom schrijf ik dit handboek voor Reikileraren, opdat nog veel meer mensen kiezen voor Reiki en het doorgeven van Reiki.'
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734