Creatief quilten

Auteur S. Meech
ISBN
9789059205765
128 Pagina's
Hardcover

In dit praktische, inspirerende boek legt de bekroonde eigentijdse quiltkunstenares Sandra Meech uit hoe u uw eigen creativiteit kunt benutten om uw quilts en borduursels originaliteit en diepte te geven. Het is het vervolg op haar eerste bestseller, Eigentijdse quilts: ontwerpen, materialen en stikken.

In dit nieuwe boek laat ze u zien hoe u inspiratie kunt halen uit allerlei bronnen, waaronder kunst, architectuur en exotisch textiel, met speciale aandacht voor dag- en schetsboeken. Daarnaast bevat het boek een uitgebreide beschrijving van vele fascinerende technieken, waaronder reliëfwerk, gecombineerde media en driedimensionaal quilten, plus praktische adviezen over exposeren.

In de stukjes Creativiteit extra en Lesje vormgeving vindt u speciale oefeningen om vertrouwen op te bouwen in uw eigen creativiteit. Dit boek, geïllustreerd met werken van toonaangevende quilt- en textielkunstenaars van over de hele wereld, is zowel een praktisch werkboek als een waardevolle bron van inspiratie.

Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273