COENEN*BOVENKAMER HANDLEIDING

Auteur Josée Coenen
ISBN
9789461182081
192 Pagina's
Hardcover
Inkijkexemplaar
Deze handleiding is onderdeel van De bovenkamer, een kleurrijke grammatica van het Nederlands. Naast deze handleiding is er het opzoekboek voor leerlingen (ISBN 9789461182074). Het biedt taalinzicht en steun voor zowel Nederlandstalige als anderstalige leerlingen. De uitgave is te gebruiken naast iedere taalmethode in Nederland, Vlaanderen of daarbuiten. Met De bovenkamer onderwijst u leerlingen verschijnselen van het Nederlands zoals:
*Hoe maak je zinnen?
*Wat is de Nederlandse volgorde?
*Wanneer gebruik je de of het en die of dat?
*Welke woordsoorten zijn er?
*De Nederlandse klanken en letters.

Dit wordt verduidelijkt met visuele middelen zoals foto's, kleuren en schema's. Met gekleurde strookjes leren leerlingen hoe ze zinnen kunnen opdelen in zinsdelen en hoe ze woorden kunnen benoemen.

Leerlingen kunnen zelf taalverschijnselen opzoeken in hun eigen opzoekboek. Deze Handleiding voor leraren legt uit hoe u daarbij kunt helpen: wat is geschikt voor welk niveau? De Handleiding bevat een cd-rom met werkbladen waarmee u specifiek op een onderwerp kunt ingaan. Op de cd-rom staan ook printbladen voor de strookjes die leerlingen nodig hebben om zinsdelen en woordsoorten te benoemen. Bij Bazalt zijn echter ook sets met duurzame, gelamineerde strookjes verkrijgbaar.
€ 48,00
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734