Cheiron, de weg naar heelheid

Auteur M. Reinhart
ISBN
9789077677001
415 Pagina's
Paperback
Met de ontdekking van Cheiron in 1977 en andere' centaurische' hemellichamen na 1992, is er een nieuwe dimensie toegevoegd aan de bestudering van de astrologie.
Dit boek is een standaardwerk over Cheiron; een zeldzame combina tie van gedegen onderzoek, vernieuwende inzichten en een inspirerende interpretatie van een klassiek thema. Melanie Reinhart onderzoekt de mythische figuur van de Gewonde Genezer oftewel Sjamaan, in een psychologische en astrologische context, en toont aan dat dit archetype van toepassing is op alles wat te maken heeft met het genezingsproces.
Dit boek bevat een rijkdom aan anekdotes uit verschillende mythologie en is vanuit een gedegen historisch en religieus perspectief geschreven. Gedetailleerde informatie over Cheiron in teken, huis en aspect zijn er in opgenomen. Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor al diegenen die op zoek zijn naar een beter begrip van Cheiron in de horoscoop.
'De kennis van de auteur van mythologie, geschiedenis en de menselijke evolutie vormt een mooie combinatie met haar ervaring als astroloog en therapeut... een uitstekend boek, en een opwindende kennismaking met de mythe van Cheiron en de betekenis ervan in de geboortehoroscoop. Een boek dat iedere astroloog moet hebben.' Astrological Journal
'Dit zou wel eens het beste boek ooit kunnen zijn over de recent ontdekte 'planeet' Cheiron. Ik betwijfel of er iemand is die dit kan overtreffen; het is magnifiek.' Prediction
'Gedegen en diepgaand onderzoek, goed geschreven.' Astrology and Medicine
Op de omslag staat een schilderij van de auteur.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [oude mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734

Books by Roelants [@Radboud]
Thomas van Aquinostraat 1A
6525 GD  Nijmegen

024-7370273