BRUIN*GEWOON DOEN GEWOON DOEN

Auteur Rob de Bruin
ISBN
9789491354007
Paperback
Managementboek Gewoon doen

Met minder inspanning resultaat boeken

"Stel geen deadlines meer: ga gewoon aan de slag." Het is een van de adviezen die Rob de Bruin, Managing Director Claims bij risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, geeft in zijn managementboek 'Gewoon Doen'. Het boek beschrijft de route naar managementsucces en is gebaseerd op De Bruins praktijkervaringen als manager en leidinggevende van de afdeling Claims bij Aon.

Met zijn boek wil De Bruin directieleden en managers handvatten bieden als de organisatie waar zij voor werken veranderingen doorvoert of de koers verlegt. In 'Gewoon Doen' vinden zij een praktische aanpak die hen op weg helpt en ondersteunt bij een veranderingsproces. "Ik wens iedereen toe dat zij succesvol zijn binnen hun organisatie, zonder dat dit gepaard gaat met enorm lange werkdagen en veel stress. De werkwijze die ik in mijn boek beschrijf, draagt bij aan succes op het werk én een prettig privéleven," zegt Rob de Bruin.

Stel geen deadlines
Een voorbeeld van 'Gewoon Doen' is stoppen met deadlines stellen voor projecten en acties. "Deadlines hebben een verstikkende werking en leggen onnodig veel druk op projecten en de betrokken personen," aldus De Bruin. "Stel geen deadlines en maak geen uitgebreide plannen, maar ga gewoon aan de slag. Zo boek je resultaat." Deze werkwijze wordt, samen met andere elementen die garant staan voor resultaat, in het boek uitgebreid beschreven en toegelicht.

€ 16,50
Op voorraad
-
+
E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734