Bouwen aan een sterke relatie

Auteur Andrew Stanway
ISBN
9789044713664
300 Pagina's
Paperback
Veel mensen denken dat er 'magie' voor nodig is om hun relatie succesvol te maken. Dat is onzin. Je moet gewoon leren hoe je dat voor elkaar krijgt.
In een duurzame relatie liggen voortdurend conflicten op de loer. In een relatie die deze conflicten niet alleen overleeft, maar ook in harmonie verloopt, weten beide partners hoe dat moet. Met behulp van een unieke, probleemgerichte benadering worden in dit boek alle- daagse kwesties onder de loep genomen die een intie- me relatie kunnen bedreigen. Andrew Stanway bidet u en uw partner een methode aan om uw relatie te ondersteunen door de onderliggende problemen vast te stellen en ermee in het reine te komen. Het betreft onder andere seksuele problemen, stress, financiële kwesties, kinderen en jaloezie.
Dit boek staat boordevol praktische adviezen, compleet met proefondervindelijk bewezen actieplannen en vragen die uw zelfreflectie stimuleren. Het helpt u met het aanleren van vaardigheden om te voorkomen dat er binnen uw relatie obstakels ontstaan. En als die toch opduiken, zult u in staat zijn ze te overwinnen.
ANDREW STANWAY is al 35 jaar arts en relatietherapeut.Hij heeft meer dan veertig boeken over geneeskunde, gezondheid, seks en relaties geschreven, samen goed voor een oplage van meer dan drie miljoen exemplaren. Hij geeft vaak professionele adviezen op het gebied van seks en relaties in kranten, tijdschriften en andere media. Hij is al meer dan 35 jaar gelukkig getrouwd.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734