BORRE*TIJD OM TE STERVEN

Auteur Wies Borre
ISBN
9789462031401
450 Pagina's
Paperback
Tweede deel van Jo Middletons trilogie, waarin de reclameman plots eigenaar wordt van een groot fortuin, een schenking onder bepaalde voorwaarden en met een goed doel. Maar wat eerst een vriendendienst lijkt te zijn, draait snel uit op een ware lijdensweg. Door het aanvaarden van de overdracht belandt hij met zijn gezin in een spinnenweb van bedreigingen en moord. Corruptie en maffiapraktijken doorkruisen zijn leefwereld die nog meer in gevaar komt wanneer een mysterieus iemand jacht op hem maakt. Middleton laat zich niet kortwieken en stelt alles in het werk om vrouw en kind van gevaar te vrijwaren. Vraag is of hij daarin zal slagen?
Een kanjer van een thriller waarin fictie en realiteit verweven zijn. (Het Nieuwsblad) Treffende karakters van personages, sprekende verhalen met scherpe beelden en metaforen die zich als een film voor de ogen afrollen. (L.L.) Beklemmende, literaire thriller met een bloedstollend slot. (Ring-TV)

Werken van Wies Borre
Tijd om te Sterven is een beklemmende thriller waarin de spanning nooit ver weg is. Een ontstellend verhaal over het wel en wee van de onfortuinlijke hoofdfiguur.
Niet op voorraad

Neem contact op voor de mogelijkheden tot bestellen.

E-mailen naar een vriend
  • Gratis verzending bij bestellingen boven de € 49,-
  • Eerste boek gratis bij boeken onder de € 10,-
  • Niet goed geld terug garantie 024-3221734
  • Vertel je vrienden over Roelants en ontvang € 5,-
Boekhandel Roelants
Locatie

Boekhandel Roelants [Voorheen De Oude Mol]
Van Broeckhuysenstraat 34
6511 PJ  Nijmegen

roelants@roelants.nl
024-3221734